Villa en venta a estrenar en Palma de Mallorca (Baleares) Baleares


UNIEK UITZICHT OP PALMA

Deze luxueuze villa in Son Vida biedt een ongeëvenaard uitzicht op Palma en combineert modern design met het hoogste comfort. Met een woonoppervlakte van ongeveer 352 m² en een extra kelder van circa 203 m², inclusief een ondergrondse garage, overtuigt de villa door zijn open, licht overgoten ontwerp.

Op de begane grond bevinden zich een ruime woonkamer en een stijlvolle Modulnova -keuken, die opvalt door natuurstenen muren en hoogwaardige apparatuur van Miele en Gaggenau. Het aangrenzende zwembadgedeelte beschikt over een ondiep zitgedeelte en een 11 meter lang infinity-zwembad met spectaculair uitzicht op de omliggende bergen en de stad.

Een gastenkamer met eigen badkamer vult de begane grond aan. Op de bovenverdieping bevindt zich de indrukwekkende master suite met luxe badkamer en grote Italiaanse kasten, geflankeerd door twee extra ruime gasten-/kinderkamers en een kleine woonkamer met tv-ruimte.

De ondergrondse garage biedt plaats aan 3-4 voertuigen en herbergt een privé wijnkelder. Een extra ruimte in de kelder kan veelzijdig worden gebruikt, bijvoorbeeld als fitnessruimte, spa of thuisbioscoop. De groene binnenplaats met mediterrane planten en traditionele droogstenen muren creëert een lichte en uitnodigende sfeer in het hele woongedeelte.

Ervaar exclusief wonen in deze unieke villa in Son Vida en geniet van een luxueuze levensstijl.

Voorzieningen

07013 Son Vida, Palma
perceel: 1.001 m2
woonoppervlakte: 352 m2
aantal kamers: 5
aantal slaapkamers: 4
aantal badkamers: 4
zwembad
vloerverwarming & centrale airconditioning via warmtepomp
hoogwaardige inbouwkeuken
huisautomatisering
lift
panoramisch uitzicht
wijnkelder
Garage met plaats voor 3-4 voertuigen
Optioneel gym, spa of thuisbioscoop


Locatie

Son Vida, een van de meest exclusieve woonwijken van Palma, biedt een unieke mix van luxe en natuur. Slechts enkele minuten van het stadscentrum genieten bewoners hier van rust en privacy te midden van schilderachtige landschappen. Bekend om zijn spectaculaire villa s, biedt Son Vida adembenemende uitzichten op de baai van Palma en de Middellandse Zee.

De omgeving is beroemd om zijn eersteklas golfbanen, waaronder Golf Son Vida, de oudste baan van het eiland. Beveiligingsdiensten zorgen 24 uur per dag voor een veilig woongenot. Luxehotels en gastronomische restaurants zoals het Castillo Hotel Son Vida verwennen met culinaire hoogstandjes en exclusieve service.

Son Vida is ideaal voor veeleisende kopers die het beste van twee werelden zoeken: de nabijheid van het bruisende stadscentrum van Palma en de rust van een exclusieve woonwijk. Hier komt elegant wonen samen met mediterrane levenskwaliteit.

Overige informatie

In principe raden wij aan de bouwrechtelijke situatie door een gespecialiseerde advocaat te laten controleren. Alle gegevens zijn uitsluitend gebaseerd op de informatie van de eigenaar of opdrachtgever. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de gegevens. De courtage is voor rekening van de verkoper. De bij aankoop verschuldigde belastingen, de notaris- en de kadastrale kosten zijn voor rekening van de koper.


MÁS INFORMACIÓN DEL INMUEBLE O CONTACTAR CON EL VENDEDOR


Precio: 5.500.000 €

Dormitorios 4
Cuartos de Baño 4
Metros Cuadrados 352
Tipo Vivienda Villa
Anuncio #52279250
Publicado: Domingo, 21 Julio, 2024  03:22
Expira: Martes, 29 Octubre, 2024  08:22
Responder a: (No se muestra)

Copyright © 2007-2024 Vender Ya!. Todos los derechos reservados.