Piso en alquiler en Adeje (Tenerife) Tenerife


En unik mulighet til å leie i et privilegert område!

Denne nylig RENOVERTE leiligheten på 75 m² er ideell for de som søker KOMFORT og MODERNITET. Den har to soverom, hvorav det ene er veldig ROMSLIG, begge med innebygde skap som gir en UTROLIG lagringsplass.

Kjøkkenet er FULLT UTSTYRT, perfekt for hverdagen. I tillegg vil du nyte en STOR terrasse hvor du kan slappe av og NYTE det fri.

Alle hvitevarer er NYE, noe som sikrer at din livserfaring blir så KOMFORTABEL som mulig. Denne utvendige leiligheten i første etasje uten heis INKLUDERER en garasjeplass og et bod, noe som gir deg ekstra løsninger for dine lagringsbehov. Beliggenheten er USLÅELIG: bare noen få skritt unna finner du en Mercadona, et apotek, forskjellige butikker og det lokale politiet, noe som gjør hverdagen enklere.

Betingelsene er:
Kostnader for vann og strøm kommer i tillegg, det kreves 3 måneders depositum. To lønnsslipper på minst 1500 euro med minst ett års ansiennitet i kontrakten.

Ikke gå glipp av muligheten til å bo i et hjem som kombinerer modernitet og komfort på en strategisk beliggenhet. Kontakt oss for mer informasjon og bestill et besøk!


MÁS INFORMACIÓN DEL INMUEBLE O CONTACTAR CON EL VENDEDOR


Precio: 1.100 €

Dormitorios 2
Cuartos de Baño 1
Metros Cuadrado 75
Tipo Vivienda Piso
Anuncio #52272824
Publicado: Sábado, 20 Julio, 2024  22:04
Expira: Martes, 29 Octubre, 2024  03:04
Responder a: (No se muestra)

Copyright © 2007-2024 Vender Ya!. Todos los derechos reservados.