Piso de planta alta con vistas al mar y la ciudad de Barcelona. - BARCELONA BARCELONA


Habitatge de planta alta amb vistes al mar i a la ciutat. Orientació sud. I amb més de 100m². ~ Amb calefacció per conducte i radiadors, també consta d-aire condicionat.

~ ~ Perfectament ubicat al barri de les Corts, zona tranquil·lahi hados minuts caminant del Camp Nou. Dos carrers mésabaixpots trobar tota mena de comerços i restaurants. Ben comunicat amb tota classe de transports públics.

~ ~ Aquest pis totalment reformat i equipat amb mobles a estrenar. Amb un preciós parquet. Només entrar es pot observar la quantitat de llum natural que entra per la terrassa que tenim al menjador.~ ~ Mésendavant ens trobem amb una cuina office totalment reformada i equipada amb els millors materials. Consta demicroones, rentaplats, forn, nevera i rentadora.

~ ~ La zona de nit ens trobem amb quatre habitacions. Dues habitacions individuals, que una d-elles està destinada actualment com a despatx. I dues habitacions dobles, una d-elles destaca per ser més granque totes les altres.Tambéens trobem amb dos banys complets totalment reformats i equipats.~ ~ 

Aquest pis també consta d-una zona comunitària molt espaiosa i molt maca. Amb bancs i zones verdes i amb zona de joc per infants. També consta d-una plaça de pàrquing a la mateixa finca, inclosa al preu.~ ~DISPONIBLE A FINALES DE SEPTIEMBRE

- Estado Reformado
- Ascensor
- Balcon
- Terraza
- Puerta Blindada
- Amueblado
- Aire Acondicionado
- Calefaccion
- Luz
- Agua
- Television
- Jardin

Agencia: Big Bcn - Telefono: 695675735
Referencia: BIG012022


Precio: 2.300 €

Dormitorios 4
Cuartos de Baño 2
Metros Cuadrado 102.00
Tipo Vivienda Piso
Anuncio #52670635
Publicado: Sábado, 07 Setiembre, 2024  17:41
Expira: Lunes, 16 Diciembre, 2024  22:41
Responder a: (Usar formulario de contacto)
Contacte con el anunciante:

Código de seguridad: *
Escribe el código que
← aquí leas en el campo de la derecha →

Copyright © 2007-2024 Vender Ya!. Todos los derechos reservados.